Bel ons: 0318-456295

3 juli hebben juf Van den Hardenberg en haar man hun vierde dochter gekregen. Ze noemen haar Romé. Van harte Gods zegen toegewenst bij de zorg voor jullie kinderen!

10 juni hebben juf Melse en haar man en dochters een zoon en broertje ontvangen. Ze noemen hem Olivier. Gefeliciteerd en de zegen van God toegewenst bij de opvoeding.

16 mei hebben juf Van den Top en haar man een dochter mogen ontvangen! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Evi!

9 april werden juf Van Ginkel en haar man verblijd met de geboorte van een dochter. Ze noemen haar Bibi. Gefeliciteerd en Gods zegen toegewenst bij de zorg voor en de opvoeding van jullie dochter!

7 april werden juf Nieuwenhuyzen en haar man verblijd met de geboorte van een zoon. Ze noemen hem Jona! Van harte gefeliciteerd met dit Godsgeschenk! Klik op ‘lees meer’ om de foto te zien van de kleine Jona!

20 februari werden meester Van Roekel en zijn vrouw verblijd met de geboorte van een dochter. Ze noemen haar Vera! Gefeliciteerd en Gods hulp toegewenst bij de mooie taak die God jullie gaf.

22 januari werden juf Van de Berg en haar man en zoon verblijd met de geboorte van een dochter. Ze noemen haar Loïs! Van harte gefeliciteerd en Gods zegen toegewenst bij de opvoeding.

20 december werden juf Hendriksen en haar man verblijd met de geboorte van een zoon. Ze noemen hem Jelle.