0318-456295

Medezeggenschapsraad

Algemene informatie, agenda en notulen van vergaderingen

Medezeggenschapsraad

Vanaf 1 augustus 2009 functioneert op onze school een Medezeggenschapsraad. De MR denkt met het bestuur mee over schoolzaken, adviseert over haar voorstellen en besluiten en draagt medeverantwoordelijkheid voor het welzijn van de leerlingen en de leerkrachten. Veel beslissingen die door het bestuur en door de schoolleiding worden genomen, zijn van belang voor het personeel en de leerlingen van onze school.

In de MR hebben zitting namens de ouders:

  • dhr. G.J. van den Brink (Margrietlaan) (voorzitter)
  • Dhr. G. Kampert

En namens de leerkrachten:

  • Mevr. M. Versteeg (secretaris)
  • Mevr. M. Fraanje (2e voorzitter).

De vergaderingen zijn openbaar voor de ouders en leerkrachten van de school. In sommige gevallen kan volgens het reglement van openbaarheid worden afgezien. De agenda wordt een week voor de vergadering  op de website geplaatst en is ook op te vragen bij de secretaris.

Notulen MR-vergadering  28 juni

De MR hield alweer de laatste vergadering van dit cursusjaar. Op de agenda stond o.a. het bestuursverslag, waar wij mee konden instemmen. Daarnaast blikten we terug op het inspectiebezoek en het daarbij behorende verslag. Dit zal in een volgende vergadering opnieuw op de agenda komen.

We bespraken samen de formatie, schoolgids en vakantierooster. We blikten ook terug op de koningsspelen en koningsdag en dachten samen na over de invulling hiervan.

We mogen terugkijken op een goede vergadering.

 

Met vriendelijke groet,

De MR

 

Jaarverslag 2020-2021

Download hier het jaarverslag MR 2020-2021

 

Schoolgids

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

School met de Bijbel