0318-456295

Medezeggenschapsraad

Algemene informatie, agenda en notulen van vergaderingen

DMedezeggenschapsraad

Vanaf 1 augustus 2009 functioneert op onze school een Medezeggenschapsraad. De MR denkt met het bestuur mee over schoolzaken, adviseert over haar voorstellen en besluiten en draagt medeverantwoordelijkheid voor het welzijn van de leerlingen en de leerkrachten. Veel beslissingen die door het bestuur en door de schoolleiding worden genomen, zijn van belang voor het personeel en de leerlingen van onze school.

In de MR hebben zitting namens de ouders:

  • dhr. G.J. van den Brink (Margrietlaan) (voorzitter)
  • Dhr. G. Kampert

En namens de leerkrachten:

  • Mevr. M. Versteeg (secretaris)
  • Mevr. M. Fraanje (2e voorzitter).

De vergaderingen zijn openbaar voor de ouders en leerkrachten van de school. In sommige gevallen kan volgens het reglement van openbaarheid worden afgezien. De agenda wordt een week voor de vergadering  op de website geplaatst en is ook op te vragen bij de secretaris.

Verslag MR-vergadering  15 december 2022

De MR heeft weer haar eerste vergadering belegd. Voorafgaand aan de vergadering was er een korte ontmoeting met de Raad van Toezicht. Tijdens de vergadering bespraken we onder andere de begroting van 2023-2027. Daar konden we als MR weer mee instemmen. Verder bespraken we nog kort het inspectierapport. Ook evalueerden we de benoemingsprocedure van de nieuwe directeur. Twee MR-leden hadden zitting in de benoemingscommissie.

We kijken terug op een goede vergadering.

 

Met vriendelijke groet,

De MR

 

Jaarverslag 2020-2021

Download hier het jaarverslag MR 2020-2021

 

Schoolgids

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

School met de Bijbel