0318-456295

Medezeggenschapsraad

Algemene informatie, agenda en notulen van vergaderingen

Medezeggenschapsraad

Vanaf 1 augustus 2009 functioneert op onze school een Medezeggenschapsraad. De MR denkt met het bestuur mee over schoolzaken, adviseert over haar voorstellen en besluiten en draagt medeverantwoordelijkheid voor het welzijn van de leerlingen en de leerkrachten. Veel beslissingen die door het bestuur en door de schoolleiding worden genomen, zijn van belang voor het personeel en de leerlingen van onze school.

In de MR hebben zitting namens de ouders:

 • dhr. G.J. van den Brink (Margrietlaan) (voorzitter)
 • Dhr. G. Kampert

En namens de leerkrachten:

 • Mevr. M. Versteeg (secretaris)
 • Mevr. M. Fraanje (2e voorzitter).

De vergaderingen zijn openbaar voor de ouders en leerkrachten van de school. In sommige gevallen kan volgens het reglement van openbaarheid worden afgezien. De agenda wordt een week voor de vergadering  op de website geplaatst en is ook op te vragen bij de secretaris. 

Kort verslag MR-vergadering 30-06-2021

Op 30 juni hebben we als MR weer vergaderd. E. Mosterd gaf toelichting op het bestuur verslag 2020. Verder dachten we na over het overblijfbeleid op de Zaaier. We lieten ons ook informeren over de stand van zaken op de Voorschool.  Tot slot stonden op de agenda nog  de formatie, het vakantierooster en de schoolgids voor 2021-2022. De MR kon instemmen met de voorstellen die er lagen. We kijken terug op een goede vergadering.

Met vriendelijke groet,

De MR

    

     Schoolgids

     Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

     School met de Bijbel