0318-456295

Medezeggenschapsraad

Algemene informatie, agenda en notulen van vergaderingen

Medezeggenschapsraad

Vanaf 1 augustus 2009 functioneert op onze school een Medezeggenschapsraad. De MR denkt met het bestuur mee over schoolzaken, adviseert over haar voorstellen en besluiten en draagt medeverantwoordelijkheid voor het welzijn van de leerlingen en de leerkrachten. Veel beslissingen die door het bestuur en door de schoolleiding worden genomen, zijn van belang voor het personeel en de leerlingen van onze school.

In de MR hebben zitting namens de ouders:

  • dhr. G.J. van den Brink (Margrietlaan) (voorzitter)
  • Dhr. G. Kampert

En namens de leerkrachten:

  • Mevr. M. Versteeg (secretaris)
  • Mevr. M. Fraanje (2e voorzitter).

De vergaderingen zijn openbaar voor de ouders en leerkrachten van de school. In sommige gevallen kan volgens het reglement van openbaarheid worden afgezien. De agenda wordt een week voor de vergadering  op de website geplaatst en is ook op te vragen bij de secretaris.

Kort verslag MR-vergadering 14-12-2021

De MR heeft op 14 december weer haar eerste vergadering van dit  jaar belegd. We bespraken o.a. de meerjarenbegroting 2022-2026. E. Mosterd lichtte deze toe. We konden als MR instemmen met deze begroting. We bespraken ook de ontwikkelingen rondom corona, die ook steeds invloed hebben op onze school en ons onderwijs. Verder spraken we nog kort over het huidige overblijfbeleid op onze school en evalueerden we de fysieke contactavonden van november. Tot slot keken we samen ook naar de mogelijkheid om het kleuterkerstfeest tóch met ouders te kunnen vieren in de kerk.

We kijken terug op een goede vergadering.

 Met vriendelijke groet,

 De MR

 

Jaarverslag 2020-2021

Download hier het jaarverslag MR 2020-2021

 

Schoolgids

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

School met de Bijbel